petek, 15. februar 2013

Kuhinja po naročilu - 3D načrtovanje in izdelava po meri

Kuhinja po meri
Mizarstvo Erjavec vam prostor uredi po vaših željah
V katerem prostoru v stanovanju se najpogosteje zadržujete? Najbrž bo za večino odgovor ravno v kuhinji, morda v skupnem dnevnem prostoru, ki združuje kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. Ravno zato je kuhinja po naročilu vedno najboljša rešitev. Ker je kuhinja narejena po meri, natanko ustreza meram vašega prostora in je vedno točno taka, kot si jo želite. Ne glede na to, od kod dobite ideje za kuhinje in kako neverjetne se zdijo na prvi pogled, pri nas vam bomo želje uresničili. Združili bomo vaše želje in naše znanje, strokovno izvedli načrtovanje kuhinje, vam izdelali 3D-izris in vam kuhinjo seveda tudi izdelali. Izdelava kuhinj in drugega pohištva je namreč že od leta 1971 dalje naše poslanstvo.

Načrtovanje in ideje za kuhinje


Načrtovanje kuhinje je ravno tako pomemben korak, kot je njena izdelava. Vzemite si dovolj časa, da boste povsod zbirali ideje za kuhinje. Oglejte si fotografije na naši spletni strani, pogovorite se s prijatelji in znanci, primerjajte barve in razmislite o tem, kakšna naj bo vaša kuhinja po naročilu. Ravno to je namreč prednost, kadar se odločite za kuhinjo po meri – kuhinja, izdelana po naročilu, je vedno natanko taka, kot si jo želite! Pri tem vam bomo seveda z veseljem pomagali z nasveti, saj dolgoletne izkušnje pomenijo tudi, da poznamo praktične in estetske rešitve, ki se vam morda ne utrnejo. V podjetju Mizarstvo Erjavec vam zagotavljamo, da bo kuhinja po naročilu, izdelana pri nas, kakovostna in natanko takšna, kot si jo želite.

Kuhinja po meri – izdelava kuhinj po naročilu


Velika prednost podjetja Mizarstvo Erjavec je tudi ta, da izdelava kuhinj dejansko poteka pri nas. Imamo namreč lastno proizvodnjo, zato je vsaka kuhinja po naročilu pod nenehnim nadzorom, s čimer lahko ves čas zagotavljamo kakovost, ki jo kuhinja po meri zahteva. Kuhinja po naročilu je tako lahko vsakokrat res vrhunski izdelek, pa naj gre za klasično kuhinjo tradicionalnih oblik in barv ali pa za moderen izdelek, ki sledi sodobnim modnim smernicam.

Mizarstvo Erjavec | Ideje, računalniško načrtovanje in izdelava kuhinj po naročilu – povezave do naše spletne strani:

•    Kuhinja po naročilu
•    Načrtovanje kuhinje
•    Izdelava kuhinj

Ni komentarjev:

Objavite komentar