ponedeljek, 15. april 2013

3D izris kuhinje - rustikalne ali moderne kuhinje Mobalpa

Izris kuhinje je zagotovilo, da boste zanesljivo dobili tisto, kar si želite. 3D izris kuhinje, tako rustilakne kot moderne, vam bo v veliko pomoč pri odločanju, z nasveti pa bodo pomagali tudi naši strokovnjaki.

Moderna kuhinja Kiffa tissé foncé

Ljudje smo si med seboj različni in takšen je tudi naš okus in naše želje. Nekateri prisegajo na moderne kuhinje živahnih barv in drznih oblik, drugi na bolj tradicionalne in umirjene vzorce, tretji na rustikalne kuhinje. Kakšen koli je že vaš okus, je izris kuhinje temeljni in nujno potreben postopek pred nakupom nove kuhinje. Takšen 3D izris kuhinje je namreč najboljše zagotovilo, da bo vaša nova kuhinja resnično takšna, kot ste si jo želeli. Izris kuhinje je tudi odlična priložnost, da ugotovite, da bi bila morda drugačna postavitev bolj praktična, ali da se barve, za katere ste bili prepričani, da so skupaj čudovite, ne ujemajo tako dobro. Ob pomoči strokovnjakov iz podjetja Mobalpa boste zanesljivo dobili natanko takšno kuhinjo, kot si jo želite.

Izris kuhinje po meri naročnika


3D izris kuhinje je čudovita pomoč, s katero si danes načrtovanja kuhinje ne moremo več predstavljati. Takšen izris vam namreč omogoča, da si do zadnje podrobnosti predstavljate svojo kuhinjo in jo s tem prilagodite svojim željam. To pomeni, da lahko že pri samem načrtovanju uskladite višino in širino elementov, celo višino bele tehnike, barvno paleto v vašem prostoru, razporeditev omar in tudi razsvetljavo. Če so vam na primer všeč rustikalne kuhinje, bomo s 3D izrisom poskrbeli, da bodo vse podrobnosti v kuhinji skladne z rustikalnim stilom. Hkrati pa bo vaša na videz tradicionalna ali rustikalna kuhinja lahko opremljena z najsodobnejšimi notranjimi elementi, od tihega zapiranja predalov do modernih notranjih vstavkov.

Rustikalne kuhinje - bivanje v sožitju z naravo


Rustikalna kuhinja
Vedno več ljudi se želi v današnjem napornem in od narave odmaknjenem tempu življenja v svojem domu vrniti k naravi, prvinskosti. Zato rustikalne kuhinje postajajo vedno bolj priljubljene. A kljub vrnitvi v rustikalnost, izris kuhinje uporablja vso razpoložljivo sodobno tehnologijo. Na podlagi meritev v vašem stanovanju izdelamo 3D izris kuhinje in ga popolnoma prilagodimo vašim željam. Rustikalne kuhinje, ki dajo domu pridih posebne domačnosti in topline, so odlična kombinacija s sodobnimi kuhinjskimi aparati, izris kuhinje pa prilagodimo posamezni stranki.

Ni komentarjev:

Objavite komentar