četrtek, 19. maj 2016

Miza za dnevno sobo

Miza za dnevno sobo je izjemno praktičen kos pohištva

Miza za dnevno sobo
Miza za dnevno sobo se zdi morda na prvi pogled precej nepomemben element, vendar pa je v resnici eden tistih kosov pohištva, ki ne sme manjkati v nobeni moderni dnevni sobi, saj je lahko zelo praktična v številnih situacijah. Poleg tega pa lahko izvirno oblikovana miza za dnevno sobo predstavlja dragocen estetski doprinos k sami podobi prostora.


Kako izbrati primerno mizo za dnevno sobo? 

Pred nakupom mize za dnevno sobo morate dobro razmisliti, za kaj (vse) jo nameravate uporabljati, saj boste le tako lahko izbrali primerne dimenzije. Miza za dnevno sobo je namreč na voljo v številnih velikostih, od manjših, klubskih mizic, namenjenih predvsem odlaganju manjših predmetov, v nekaterih primerih pa lahko prevzame tudi pomembnejšo vlogo. V manjših stanovanjih se denimo pogosto pojavi težava, ko želite pogostiti večje število ljudi, a sta kuhinja oziroma jedilnica premajhni za tovrstne priložnosti. V takšnih primerih vam lahko pride prav nekoliko večja miza za dnevno sobo, na kateri razporedite različne jedi, goste pa posedete kar na sedežno garnituro. Tovrstna sproščena druženja so lahko izjemno prijetna, prostorska stiska pa ne bo več težava. Moderna dnevna soba lahko tako uspešno nadomešča funkcijo drugih prostorov v stanovanju.


Miza za dnevno sobo lahko popestri podobo prostora 

Miza za dnevno sobo pa lahko z domiselnim dizajnom in s premišljeno izbrano barvo popestri celoten prostor in poskrbi za svežo podobo. Pogosto so namreč prav detajli tisti, ki postavijo tisto zadnjo, ključno piko na i. Tudi če se vam zdi, da še ni napočil čas za celostno menjavo opreme v dnevni sobi, lahko z manjšimi nakupi kakovostnega pohištva pričarate spremembo, ki bo poskrbela za prijetnejše bivanje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar